Miten mainetta ja julkista kuvaa johdetaan meillä ja maailmalla

Tikkurila tuo johdon ja yrityksen arjen tekijät esiinTikkurilan juhlavuoden (2012) video on hyvä esimerkki maineen rakentamisesta sosiaalista mediaa hyödyntäen. Epätyypillinen video, jossa yrityksen johto pistää itsensä likoon ja hassuttelee sekä esiintyy yhdessä henkilöstön kanssa vahvistaa kuvaa työyhteisöstä, jossa on hyvä henki. Videota on katsottu Youtubessa yli 125 000 kertaa, mikä on Suomen mittakaavassa huomattava katselumäärä.

 

 

 

007 valkokankaalta rautatieasemalle​James Bondin "007"-brändi on yhtä tunnettu kuin Coca Cola. Kahden vahvan brändin yhteistyö toi Bondin arkeen lähellä Skyfall-elokuvan ensi-iltaa vahvistaen samalla Coca Cola Zeron seikkailullista ja miehistä mielikuvaa. "70" seconds -kampanja rautatieasemalla toi bond- ja cocacolamaisen seikkailun tunteen keskelle arkea - ja ihmiset rakastivat sitä. Mainosta on katsottu Youtubessa yli 10 miljoonaa kertaa.

​

Finnair tunnustaa kulttuuria ja viihdyttää

Finnair kutsui Delhin-lennolleen tanssiryhmän Intian kansallispäivän kunniaksi 26.1.2012. Ennen lennon lähtöä esitetty tanssi taltioitiin ja julkaistiin mm. Youtubessa, jossa sitä on katsottu ympäri maailman lähes 5 miljoonaa kertaa. Tempaus on hyvä esimerkki monikulttuurisuudesta, viihdyttävyydestä ja sosiaalisesta pelisilmästä: tempauksen yllättämät matkustajat taltioivat esityksen ja jakoivat kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa.